Ghidul Serviciilor
Deservcom Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Targu Mures
inapoi la firma 103 vizite
Poza Instalatii de climatizare si ventilatie
Foto

Firma noastra instaleaza echipamente si aparate de climatizare, atât pentru cladiri noi, cât si pentru reabilitarea cladirilor vechi si readucerea lor la parametrii normali, în ceea ce priveste confortul legat de climatizare si ventilare.

Pentru ventilarea, racirea si încalzirea unor încaperi mari sau a mai multor încaperi mici, apropiate una de alta (sali de sedinte, sali de calculatoare), care necesita un control precis al gradului de umiditate, DeservCOM recomanda utilizarea dulapurilor de climatizare

Pentru o singura încapere sau mai multe încaperi cu sarcini identice, se recomanda utilizarea centralelor modulare de tratare a aerului. Aerul primar cu valori de umiditate si temperaturi controlate este distribuit printr-o retea de canale si refulat în încaperi prin guri de refulare. Caracteristica sistemului o reprezinta realizarea parametrilor de confort termic, prin debit constant, cu temperatura / umiditate variabile.

Folosim cele mai performante materiale in executia de instalatii termice, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii termice si reducand costurile generate de inlocuirea periodica a sistemelor de instalatii termice.

Elemente componente ale dulapurilor de climatizare:

Domenii de utilizare

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.