Ghidul Serviciilor
Deservcom Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Targu Mures
inapoi la firma 103 vizite
Poza Instalatii Sanitare
Foto

Montam instalatii sanitare, pentru cladiri civile si industriale. Totul se realizeaza la cerere, in functie de necesitatile clientului, executia fiind asigurata la cele mai inalte standarde de calitate de catre echipa noastra de specialisti.

nstalatiile sanitare nu trebuie sa lipseasca din niciun spatiu public sau privat. Pentru lucrarile de montare, dar si de inlocuire, puteti apela la serviciile noastre, care va pune la dispozitie servicii profesionale in ceea ce priveste nu doar montajul, ci si mentenanta instalatiilor sanitare.

Societatea noastra executa instalatii sanitare, montaj obiecte sanitare si echipamente sanitare, consulatanta pentru alegerea optima a echipamentelor de transport si distributie ale sistemelor de instalatii sanitare.

DeservCOM garanteaza clientilor ca echipamentele si materialele de lucru utilizate sunt in deplina conformitate cu normele in vigoare si nu sunt niciodata reutilizate.

Operatiuni de Montare

Executie instalatii sanitare civile si industriale

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.