Ghidul Serviciilor
Deservcom Instalatii Termice, Sanitare Si Electrice, Targu Mures
inapoi la firma 103 vizite
Poza Instalatii termice
Foto

Montam instalatii termice, pentru cladiri civile si industriale. Totul se realizeaza la cerere, in functie de necesitatile clientului, executia fiind asigurata la cele mai inalte standarde de calitate de catre echipa noastra de specialisti.

DeservCOM dispune de instalatori autorizati ce ies in evidenta prin seriozitate, punctualitate si profesionalism. Astfel va stam la dispozitie cu personal specializat in montaje de instalatii termice, cu experienta in domeniul instalatiilor in vederea realizarilor lucrarilor de montaj-executie.

Societatea noastra executa instalatii termice, montaj obiecte si echipamente, consulatanta pentru alegerea optima a echipamentelor de transport si distributie ale sistemelor de instalatii termice.

Folosim cele mai performante materiale in executia de instalatii termice, asigurand astfel o durata de viata prelungita a sistemelor de instalatii termice si reducand costurile generate de inlocuirea periodica a sistemelor de instalatii termice.

Operatiuni de Montare

Operatiuni de inlocuire

  Executie instalatii termice civile si industriale

Firma noastra va sta la dispozitie pentru orice lucrare de reparatie a instalatiilor termice (inlocuiri conducte deteriorate, reparatii/inlocuiri, modernizari instalatii vechi, revizii instalatii). Va puteti baza pe noi in ceea ce priveste profesionalismul cu care lucram si de care dam dovada la fiecare proiect sau interventie.

Instalatii de masurare:

Datorita costurilor de intretinere ridicate cauzate in general de pierderile pe retelele de distributie, s-a pus problema contorizarii atat a apei reci si calde, precum si a energiei termice. Firma noastra poseda autorizatie metrologica pentru montarea acestor contoare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.