Ghidul Serviciilor
Luar - Transport National Si International De Marfuri, Arad
inapoi la firma 96 vizite
Poza Luar - detalii firma
Foto

În 1993, ca urmare a experientei acumulate de asociati în mediul de business, se pun temeliile unei noi companii de transport—Luar. În timp, aceasta a crescut împreuna cu partenerii sai, dezvoltând solutii de transport national si international, pentru marfuri generale si specializate. În acest moment, echipa Luar poate satisface cele mai exigente cerinte ale clientilor nostri pe 3 continente: Europa, Asia, Africa.

 Our way on the highway este o promisiune pe care o facem clientilor nostri si noua însine: niciun compromis în serviciile oferite.

 

Excelenta în servicii

Suntem suficient de mari ca dimensiuni si solutii adaptate clientilor, dar în acelasi timp, suficient de mici pentru a putea oferi servicii flexibile si de calitate. Grija deosebita pentru clienti si echipa de profesionisti Luar asigura mereu realizarea serviciilor de transport in conditii optime. Ca urmare a serviciilor oferite si a încrederii câstigate în fata clientilor, Luar obtine certificatul de calitate pentru activitatea de transport. Dispunem de o flota de peste 200 camioane de ultima generatie si peste 330 de semiremorci.

 Orientare reala spre clientiBeneficiind de o echipa dedicata, soferii Luar sunt întotdeauna pregatiti pentru cele mai specifice nevoi ale clientilor nostri. Semiremorcile noastre sunt echipate corespunzator pentru fiecare tip de încarcare, nefiind niciodata pusi în situatia de a nu realiza comenzile solicitate. Clientii pot beneficia în orice moment de asistenta 24/7 multilingva (româna, maghiara, germana, italiana, franceza, spaniola). Sistemele de monitorizare în timp real, cu acces online, confera clientilor traditionali încredere si control. Un alt punct forte al companiei Luar este detinerea unui contract CMR global în valoare de 1,5 milioane EUR. Grija pentru mediu

Printr-o orientare pe termen lung, investim în viitor prin achizitionarea si pastrarea în parcul propriu a celor mai econome si nepoluante camioane de pe piata. Flota Luar este formata majoritar din noul Mercedes Actros.

 Implicarea în comunitatePasiunea pentru transport ne-a determinat sa sustinem demersurile de reglementare a pietei. Luar se implica activ în situatiile cu care se confrunta transportatorii români în relatia cu statul român, ca membru fondator al asociatiei APTE 2002 (Asociatia Patronala a Transportatorilor Europa 2002), care a sustinut intens problema diurnelor.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.