Ghidul Serviciilor
Transcluj - Debarasari Mobila Veche, Moloz, Cluj-Napoca
inapoi la firma 86 vizite
Poza Transport marfa, mobila si moloz in Cluj
Foto

Firmă de transport marfă, mobilă si moloz în Cluj,  cu autoutilitare de 3.5 t, de toate dimensiunile, la cele mai mici preturi! Transport orice cu dubă închisă în CLUJ, respectiv national si international! Transport basculabil si Taxi marfă în Cluj-Napoca!

 

0741 653 334 

 

          Servicii de transport marfă, mobilă si moloz în Cluj cu autoutilitare închise si basculabile! Servicii de transport marfă si mutări cu dube închise în Cluj, respectiv national si international, la preturi imbatabile! Transportăm aproape orice cu autoutilitare de 3.5 t! Transport marfă, mobilă,  mobilier, moloz, etc. în Cluj, la preturi mici!

         Asigurăm transportarea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii de la magazinul de unde au fost cumpărate până la usa ta! Asigurăm personal pentru transportul/manipularea pieselor de mobilier sau a materialelor de constructii din fata blocului până la apartament! Mutări de mobilă, mobilier, aproape orice la preturi mici!

       Asigurăm transportul si montajul mobilierului achizitionat de la diverse magazine de profil! Transport de mobilier, frigidere, materiale de constructii, saci, cutii, resturi vegetale, moloz, bagaje si electrocasnice, la preturi mici! Debarasare - vă eliberăm locuinta de mobila veche, molozul si electrocasnicele vechi la cele mai mici preturi! Transport moloz, deseuri de orice fel în Cluj, cu autoutilitare de 3.5 t, închise sau basculabile, la preturi imbatabile! Trans Cluj asigură servicii de taxi marfă în Cluj, cu dube de 3.5 t, închise, de toate dimensiunile, la preturi mai mult decât accesibile! Transport, colectare resturi vegetale, deseuri, hârtie, cartoane, fier vechi în Cluj. Transportăm deseuri, resturi vegetale ieftin, direct din grădini! Cu parcul auto care ne stă la dispozitie putem răspunde solicitărilor în cel mai scurt timp!Transport deseuri constructii Cluj.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.