Ghidul Serviciilor
Dragomir Transport Services - Mutari Profesionale, Constanta
inapoi la firma 127 vizite
Poza Depozitare
Foto

Pentru a veni in intampinarea cerintelor tot mai mari de depozitare ale obiectelor de uz casnic, va oferim solutii de depozitare in Constanta.

Depozitarea se face in spatii special amenajate, acestea fiind monitorizate 24/24 si dotate cu sistem antiefractie.

Va putem depozita pe termen nelimitat, urmatoarele: mobilier (oferim si servicii de demontare si montare), cutii cu efective personale, jucarii, biciclete, motociclete, marfuri generale sau orice altceva credeti ca va este necesar , dar nu aveti spatiul necesar acasa. Se exclud de la depozitare bunurile, substantele si obiectele explozibile sau orice obiect interzis de legislatia in vigoare.

Deoarece suntem si o societate de transport/mutari/relocari , tot noi va putem asigura transportul obiectelor de acasa catre depozitul unde vor fi plasate, precum si returul obiectelor din depozit in casa dumneavoastra.

Pentru mai multe detalii sau o oferta de pret, va rugam sa ne apelati la unul din urmatoarele numere de telefon 0760 653 396 sau 0737 592 549 sau sa ne contactati prin intermediul e mailului sau a paginii web.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.