Ghidul Serviciilor
Clinica De Psihoterapie Bucuresti
inapoi la firma 59 vizite
Poza Terapie de cuplu si de familie
Foto

Psihoterapia de cuplu ajută orice cuplu să recunoască si să rezolve conflictele si să-si imbunătătească relatia. Prin consilierea de cuplu, puteti lua decizii cu  privire la refacerea si intărirea relat?iei. Sau puteti să decideti că veti continua călătoria separat. Procesul de consiliere a cuplurilor va aborda teme privind modele comportamentale si de comunicare, natura conflictelor voastre si cum functionează relatia voastră.

Impreună, voi doi si terapeutul vostru, veti stabili obiective realiste, de la invătarea empatiei, la găsirea unor noi modalităti de negociere a problemelor, de la schimbarea împărtirii  responsabilitătilor gospodăriilor, până la îmbunătătirea comunicării. Psihoterapeutul vostru va utiliza o varietate de tehnici terapeutice pană când obiectivele voastre sunt îndeplinite. Drumul spre fericire este obiectivul final. Si acesta poate fi atins, împreună sau separat. Dar în armonie cu voi însivă.

Cu totii începem această viată cu o familie, fie că familia este compusă din rude de sânge sau o familie adoptivă. Familia pe care o dobândim la nastere influentează fiecare aspect al vietii noastre, cine suntem si cine devenim. Invătăm cum să iubim si cum să interactionăm cu altii din aceste prime relatii importante. Dar nu toate familiile sunt mereu stabile, sănătoase si fericite. Stresul vietii moderne, nevoia unui echilibru mai bun între viata profesională si viata personală, o criză de familie de un fel sau altul sau provocări legate de sănătatea unor membri ai familiei, copiii cu dizabilităti, stresul financiar pot crea situatii care  necesită ajutor pentru rezolvare.

Îti oferim consiliere profesională pentru un spectru larg de provocări si preocupări cu care vă puteti confrunta. Este posibil să ai de-a face cu stresul familial ca rezultat al pierderii locului de muncă. Poate copilul tău incearcă să facă fată dependentei de tehnologie care devine tot mai răspandita.  Sau poate un membru al familiei se află într-o situatie medicală cu impact asupra vietii de familie.

Terapia familială oferă familiilor o modalitate de a dezvolta sau mentine o familie sănătoasă si functională în conditiile date.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.