Ghidul Serviciilor
Evenimente Premium Organizari Evenimente Premium Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Organizari Evenimente Premium
Foto

Un spectacol de neuitat cu cele mai talentate ursitoare de botez, transforma evenimentul copilului tău într-un vis frumos ca in basme.

Intră in tărâmul nostru de poveste si adu putină magie la evenimentul tău.

Calitate, profesionalism ?i elegantă. Onorarea sunetelor de comenzis i trainingul bine pus la punct al întregii echipe vă oferă certitudinea unui eveniment de poveste.

Vă oferim servicii de cea mai bună calitate la cele mai accesibile preturi si un program non-stop atât al secretariatului cât si al celorlalte servicii. Fiecare pachet poate fi personalizat in functie de dorintele fiecărui client.

Putem acoperi o rază mare a teritoriului României deplasându-ne si în afara Bucurestiului.

Pentru că ne dorim să rămâneti cu o amintire frumoasă din partea ursitoarelor, vă oferim cadou personalizat pentru fiecare copilas si o mini sedintă foto (realizată de fotograful închiriat de către client) la sfârsitul prestatiei.

Contacta?i-ne si vă promitem cele mai frumoase si talentate ursitoare pentru botez , cei mai profesionisti cameramani si fotografi si cei mai energici animatori pentru copiii.

Pentru mai multe detalii nu ezitati să ne contactati!

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.