Ghidul Serviciilor
Evenimente Premium Organizari Evenimente Premium Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Ursitoare din Folclor
Foto

Fiecare parinte isi doreste sa organizeze cele mai distractive petreceri pentru cei mici, in cadrul carora toata lumea sa se simta bine.

Probabil ca nu exista o cheie a succesului in acest sens, insa, cu siguranta, sunt cateva detalii care pot face diferenta, iar pentru ca evenimentul sa fie mai variat merita sa pregatesti diverse momente artistice.

Cei mici trebuie sa invete mai multe despre traditii si folclor inca de la cele mai fragede varste pentru ca notiunile dobandite sa fie preluate si mai tarziu in viata. Astfel, pentru urmatoarea petrecere poti sa te orientezi catre ursitoare din folclor pentru petrecerea copiilor.

Pachet Folclor 500 RON 4 ursitoare traditionale ce vor anima petrecerea pe o durata de 30 de minute cu un show de cântece si dansuri populare! Costume unicat traditionale Text personalizat Cântece personalizate interpretate Live despre copil, părinti,nasi, bunici Coloana sonora Microfoane wireless Masina de fum Tablou rustic cu poza bebelusului Dansuri populare Petale de flori Sedinta foto la finalul momentului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.