Ghidul Serviciilor
Actualclean, Firma Profesionala De Curatenie Din Baia Mare
inapoi la firma 68 vizite
Poza Curatenie dupa constructor
Foto

Constructorul a lasat in urma praf si murdarie ? Pentru a scapa rapid de acestea , Actual Clean va pune la dispozitie un serviciu complet de CURATENIE DUPA CONSTRUCTOR bazat pe profesionalismul si experienta unei echipe bine pregatite de a face fata oricarei provocari. Folosind tehnici moderne si echipamente speciale de curatenie dupa constructor sau de curatenie dupa renovare , echipa Actual Clean va elimina cu usurinta urmele de vopsea , petele de var sau retusurile cimentate pe diferite suprafete . Apeleaza la profesionisti pentru a te bucura cat mai repede de casa  ta noua , rezolva problema curateniei dupa constructor / renovare . Curatenie dupa constructor presupune urmatoarele activitati de curatenie : degajarea si curatarea molozului si a gunoiului; curatarea peretilor, indepartarea vopselei si/sau a varului de pe tocuri , usi si alte suprafete ; spalarea pervazurilor , tocurilor, geamurilor,caloriferelor folosind metoda de abur; curatarea pardoselilor dure si indepartarea petelor de var si/sau vopsea prin metoda mecanica si utilizarea de solutii adecvate; spalarea gresiei si a faiantei ; curatenia si dezinfectarea grupurilor sanitare; curatarea si dezinfectarea bucatariei; curatarea prizelor si intrerupatoarelor; stergerea prafului si lustruirea suprafetelor folosind   solutii adecvate; odorizarea intregii suprafeti.

 

Serviciile de curatenie dupa constuctor se potrivesc practic tuturor spatiilor nou construite sau reamenajate (locuinte, sedii de firma, spatii comerciale, locuinte nou construite din ansamblurile rezidentiale , spatii cu orice destinatie vizitate dupa ce s-au incheiat lucrarile de constructie sau de amenajare / reamenajare. Prin angajarea unei firme de curatenie, companiile se pot concentra pe activitatea de baza, reducand semnificativ costurile de organizare si timpul alocat acestei activitati. Firma de curatenie preia toate problemele administrative legate de personalul de curatenie: angajari, salarii, carti de munca, medicina muncii,protectia munci, plata impozitelor catre stat. Firma noastra asigura echipamentele si consumabilele profesionale necesare curateniei dupa constructor Produsele folosite sunt profesionale. Un singur furnizor de servicii, o singura factura. Alege serviciile Actual Clean !

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.