Ghidul Serviciilor
Actualclean, Firma Profesionala De Curatenie Din Baia Mare
inapoi la firma 68 vizite
Poza Curatenie HoReCa
Foto

Stiati de unde vine denumirea  de  CURATENIE HoReCa ? „HO – Hoteluri RE – restaurante CA – cafenele” De la curatenia din timpul si dupa constructor, curatenie de intretinere preventiva sau generala, spalat mochete sau pardoseli, geamuri sau fatade, toate aceste servicii le oferim clientilor foarte pretentiosi din industria HORECA. Oferim servicii de Curatenie Horeca institutiilor alimentare precum restaurate , bucatarii profesionale, cantine, companii de catering, laboratoare de cofetarii si alte locatii unde se gateste sau se servesc alimente. Este foarte important sa fie curatenie in locatiile Horeca , deoarece sunt locuri frecventate de multi oameni. Cand discutam despre hoteluri, restaurante, cafenele, igiena trebuie sa fie pe primul loc. Vei mentine clientii si vei castiga clienti noi daca serviciile de curatenie in aceste locatii vor fi impecabile ! Daca vrei sa iti primesti clientii asa cum se cuvinte, insa nu dispui de personal calificat in domeniu, alege serviciile noastre de curatenie Horeca , iar o echipa calificata si profesionista se va ocupa de locatia ta sa fie curatata “ca la carte” ! BENEFICII CURATENIE HORECA :

Expertiza noastra in curatarea bucatariilor profesionale, a gresiei, faiantei, a bailor si a toaletelor din locatii Horeca pe tehnologiei de curatare la aburi (fara solutii), ne permite sa oferim clientilor nostri rezultate inegalabile, la preturi avantajoase. De ce curatarea cu abur nu polueaza? Simplu: in curatarea cu abur nu se folosesc chimicale. Combinatia dintre puterea aburului si temperatura este suficienta pentru a inlatura murdaria persistenta. Curatarea cu abur nu afecteaza natura si nici resursele sale. In plus, curatarea cu abur implica un volum redus de apa consumata: dintr-un singur litru de apa de la robinet se obtin 1.700 de litri de abur! Suficienti pentru 20 de minute de curatare – de ajuns pentru a curata un apartament mic. Si cum electricitatea este necesara numai pentru a incalzi apa, consumul de energie este pastrat la minimum. De ce curatarea cu abur este mai sanatoasa? O metoda foarte folositoare pentru curatenie Horeca ! Curatarea cu abur va protejeaza pe dumneavoastra si salariatii dumneavoastra. Spre deosebire de detergenti, aburul condensat nu lasa reziduuri ce pot declansa alergii pe suprafetele curatate. Cei care sufera de alergii pot respira usurati ! Aburul uneste particulele de praf si nu elibereaza alergeni in aer (precum particulele de praf); astfel, calitatea aburului este imbunatatita considerabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.