Ghidul Serviciilor
Actualclean, Firma Profesionala De Curatenie Din Baia Mare
inapoi la firma 68 vizite
Poza Spalare si curatare mocheta
Foto

Mocheta este o investitie importanta pe care o faci pentru designul modern al locuintei sau al biroului tau . Pe cat este de practica si de estetica , pe atat este de pretentioasa la spalare. Echipa noastra de specialisti este pregatita sa iti ofere servicii impecabile de spalare si curatare mocheta in Municipiul Baia Mare si imprejurimi. Fiecare tip de tesatura necesita o atentie deosebita in timpul procesului de curatare si spalare, pentru a preveni deteriorarea fibrelor. Acasa, de unul singur, risti sa produci pagube insemnate sau chiar sa strici definitiv frumusetea si eleganta machete. BENEFICII :

Intretinerea curateniei intr-un spatiu comercial presupune pe langa serviciul zilnic sau periodic si interventii specializate de spalare si curatare mocheta.  Aceste interventii se realizeaza cu echipamente performante de ultima generatie , care permit realizarea unui serviciu adecvat fiecarui spatiu  in parametrii de timp stabiliti. Expertiza noastra in chimia curatarii mochetelor cu solutii diferite , adaptate materialelor si/sau tesaturilor ne permite sa oferim clientilor nostri rezultate inegalabile, la preturi avantajoase. Pentru curatarea profesionala a mochetei folosim tehnica injectie – extractie precum si folosirea monodiscului cu spuma uscata. Petele si mirosurile neplacute sunt combatute cu produse profesionale, biodegradabile, dezinfectand suprafata de curatat iar echipamentele puternice de extractie murdarie asigura un finisaj si o igiena perfecta pentru mocheta ta, dar si o imbunatatire considerabila a calitatii aerului din locuinta sau spatiul tau comercial. Sfaturi pentru întreţinerea mochetei: Folosiţi la intrearea în clădire covoare de exterior care curăţă de pe pantofi murdăria care se poate imprima în material; Covoarelor de interior îndepărtează particule mici de mizerie precum uleiuri şi alte lichide care pot fi aduse de afară. O altă de metodă de prevenire a murdăririi este folosirea preşurilor de protecţie în jurul dozatoarelor lichide, a răcitoarelor de apă, lifturilor şi scărilor, pentru a preveni ca mizeria şi umezeala să se instaleze în mochetă. Protejaţi zonele din aria de acţiune a roţilor scaunelor. Acestea vor toci mocheta lăsând urme vizibile. O aspirare eficientă, dacă este posibilă zilnică, este o necesitate pentru a menţine aspectul unei mochete, deci un program de aspirare corect este esenţial. Acţiunaţi imediat împotriva petelor pentru a reduce probabilitatea unor pete permanente. Este important să folosiţi soluţii potrivite pentru tipul de pată pe care urmează să-l curăţaţi. După curăţarea mochetei, înainte de reluarea traficului, lăsaţi întotdeaun mocheta să se usuce. Apelaţi la o firmă de curăţenie specializată pentru spălarea profesională a mochetei cu soluţii profesionale, care nu atacă ţesătura mochete.

 

Stim cu totii ca praful este deosebit de nociv pentru sanatate.  Pentru eliminarea acarienilor , propunem curatarea pe baza si detergent activ.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.