Ghidul Serviciilor
George Teodorescu - Cabinet Avocat Bucuresti
inapoi la firma 119 vizite
Poza Avocat drepturi de autor
Foto

avocat drepturi de autor,avocat marci inregistrate,avocat proprietate intelectuala

Dreptul Proprietatii Intelectuale:

– Inregistrarea si reinnoirea marcilor in Romania, in UE sau international; – verificarea prealabila a marcilor similare sau identice deja inregistrate; – monitorizarea marcilor inregistrate; – contracte privind marcile; – litigii privind marcile (interzicerea folosirii marcii, anulare, despagubiri); – drepturi de autor pentru programe de calculator si licente (inregistrare, contracte&litigii); – drepturi de autor; – reprezentarea clientului in fata OSIM (Oficiul de Stat pentru Inventii si Marci) si ORDA; (Oficiul Roman pentru Drepturi de Autor) cat si in fata altor institutii de stat. Reprezentare  in fata instantelor de judecata si a Tribunalelor Arbitrale.

Drept comercial: – Contracte comerciale (in special contracte de inchiriere a spatiilor); – Consultanta si reprezentare in litigii de reorganizare si insolventa (falimente);Avocat drepturi de autor. – Recuperare de creante (urmarirea, organizarea si solutionarea dosarelor de executare silita); – Consultanta juridica pentru infiintarea unei companii in Romania, privind actele necesare si procedurile de urmat; – Consultanta juridica privind orice aspect de natura comerciala sau modificare legislativa. – Reprezentarea clientilor in fata Registrului Comertului in toata tara, pentru infiintarea unei companii.

Operarea oricaror modificari referitoare la: sediu, puncte de lucru.

Operare modificare administratori, asociati, transfer de parti sociale/actiuni etc . – Infiintarea organizatiilor non-profit in Romania. (associatii, fundatii, federatii, sindicate).

avocat drepturi de autor,avocat marci inregistrate,avocat proprietate intelectuala

– Litigii de drept comercial (asigurarea reprezentarii clientului la Judecatorie, Tribunal, Curtea de Apel si la Inalta Curte de Casatie si Justitie) – Reprezentarea asociatilor la adunarile generale ordinare si extraordinare; – Reprezentarea creditorilor la adunarile creditorilor din cadrul procedurii de insolventa;avocat drepturi de autor – Reprezentarea clientilor la negocieri, la concilieri prealabile, la medieri dar si in fata Tribunalului Arbitral.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.