Ghidul Serviciilor
Schnell Constructii, Bucuresti - Confectii Metalice
inapoi la firma 198 vizite
Poza Constructii civile si industriale
Foto

Construim de peste 20 de ani, cu seriozitate si cu pasiune, cladiri rezidentiale si nerezidentiale, menite sa satisfaca cele mai îndraznete si mai exigente dorinte ale beneficiarilor lor.

Am construit, în timp, imobile cu destinatia de locuinte unifamiliale, sedii pentru persoane juridice, spatii administrative si pentru birouri, structuri de rezistenta pentru biserici si case parohiale, parcare subterana si altele.

Am înfrumusetat si înnobilat constructiile realizate, prin finisaje interioare si exterioare de o calitate deosebita si de o frumusete aparte, dictate exclusiv de dorinta beneficiarilor. Am creat o tenta clasica pentru spatiile interioare, prin confectionarea manuala, prin procedee demult abandonate a unor elemente unicat de confectii metalice si feronerie: balustrade metalice interioare si exterioare, mobilier metalic de interior, accesorii metalice pentru mobilier din lemn si altele.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.