Ghidul Serviciilor
Addconcept - Restaurari Monumente, Cluj Napoca
inapoi la firma 132 vizite
Poza Restaurari cladiri
Foto

Fatadele si structurile cladirilor din lemn, piatra, zidaria sunt aspru afectate in timp de precipitatii, vant, soare. Neglijarea acestor aspecte duce la accelerarea degradarii cladirilor.

AddConcept detine o echipa specializata in restaurari. Sunt folosite tehnici traditionale de prelucrare a lemnului si a pietrei pentru recuperarea monumentelor arhitectonice din epocile trecute.

Specializarea noastra in restaurari este pe urmatoarele domenii:    - restaurare si reabilitare fatade istorice;    - structura, invelitori in tehnici vechi;    - pictura pe zid, lemn, sticla, metal, panza, suporturi ceramice;    - tehnici de pictura ca fresca, ulei, tempera, acril, mozaic, zgrafito, poleiuri cu foita de aur si slagmetal, patine si polimaturi;    - sculptura clasic, modern, modelaj, matriterie, placari artistice, bordari, sablari;    - mozaicuri si betoane aparente, lucrari de piatra recompusa si imitatie de marmura, vopsiri si decorari artistice, reconditionare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.