Ghidul Serviciilor
Rustic Construct - Restaurare Monumente Din Lemn, Baia Mare
inapoi la firma 73 vizite
Poza Restaurare constructii si monumente
Foto

Lucram la cele mai inalte standarte de calitate in context national si international pentru dezvoltarea si reabilitarea constructiilor si pentru imbogatirea culturala si personala a zonelor in care construim sau a beneficiarilor pe care incercam permanent sa ii surprindem in mod placut.

 Avem o larga selectie de produse si servicii pe care le putem oferi, iar tot ceea ce cladim este personalizat dupa nevoile si ideile clientului. Cu noi, puteti construi tot ceea ce va imaginati, ba chiar mai mult, echipa noastra va veni cu idei si tehnologie inovatoare pentru a putea sustine unicitatea alegerilor clientului.Viziunea noastra este sa fim lideri pe piata constructiilor din lemn si restaurarilor de monumente istorice in Romania, si sa cucerim si piata internationala, toate astea prin constructii unicate, durabile si de calitate.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.