Ghidul Serviciilor
Odas Global Consulting, Servicii Consultanta Cluj Napoca
inapoi la firma 45 vizite
Poza Birou De Arhitectura
Foto

ODAS GLOBAL CONSULTING SRL

Ofera servicii complete de proiectare în constructii: arhitectura, urbanism, structura, instalatii, împreuna cu urmarire de santier si consultanta tehnica si juridica.

 

În proiecte cautam obtinerea solutiilor sustenabile, care raspund cerintelor clientilor, sunt optimizate functional, adaptate cadrului natural, cultural si urbanistic, si sunt eficiente din punct de vedere al resurselor investite.

 

Proiectele noastre tintesc spre a realiza compromisul cel mai potrivit între aceste criterii. Noi credem ca nu exista rezolvari bune în orice situatie, ci mai degraba rezolvarea optima pentru fiecare problema în parte. Astfel oferim solutii integrate, în adevaratul sens al cuvântului.

 

Am acceptat si acceptam provocari tehnice si tehnologice complexe, mult în afara zonei de confort a concurentilor nostri. Asa am câstigat experienta în abordarea eficienta a numeroase astfel de provocari:

ConceptConceptul Biroului Nostru De Proiectare În Arhitectura

Misiunea noastra nu este doar sa proiectam cladiri frumoase si utile, ci si sa ducem la bun sfârsit proiecte fezabile pentru clientii nostri. In spatele fiecarui proiect se afla o idee unica, un concept dedicat. In spatele fiecarei idei se afla o echipa condusa de arhitecti profesionisti care aduc inovatie in fiecare proiect. Acesta este conceptul biroului nostru de proiectare.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.