Ghidul Serviciilor
Qbex, Incalzitoare Terasa Suceava
inapoi la firma 58 vizite
Poza Smart Security
Pret: 2.547,09 RON
Foto

 

  • Sistem supraveghere 8 camere ip 4MP 2592*1520+ NVR PoE , iOS/ Android, Night Vision 20m, compresie Ultra H265, IP66
  • Ce este Power over Ethernet (PoE) si pentru ce se utilizeaza?

    Power over Ethernet (POE) este o caracteristica de retea care permite cablurilor de retea sa transporte o putere electrica printr-o conexiune de date existenta cu un singur cablu ethernet Cat5e / Cat6.

    Tehnologia PoE se bazeaza pe standardele IEEE 802.3af si 802.3at, stabilite de Institutul de Inginerie Electrica si Electronica si care guverneaza modul în care echipamentele de retea ar trebui sa functioneze pentru a promova interoperabilitatea între dispozitive.

     

    Care este avantajul PoE?

     

    Power over Ethernet (PoE) permite instalarea echipamentelor de la distanta sau externe fara a fi necesara conectarea la o sursa de curent alternativ. Acest lucru permite alimentarea energiei în mai multe zone fara a fi necesara instalarea unei infrastructuri electrice suplimentare sau pentru a avea prize de alimentare la fiecare punct final. Echipamentele pot fi instalate fara a fi nevoie de un electrician si deoarece cablul Ethernet costa mai putin si este adesea instalat deja în cladiri, sistemele bazate pe PoE sunt mult mai rentabile si mai eficiente.

    Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.