Ghidul Serviciilor
Sigma Confort Grup, Bucuresti - Mobilier Pentru Casa
inapoi la firma 76 vizite
Poza Fotolii
Pret: 1.399 RON
Foto
Foto

Ultimele tendinte în lumea canapelelor sunt produsele cu recliner, care vin în întâmpinarea nevoii tot mai mari de relaxare a persoanelor active.

Fotoliul balansoar are husa fixa din piele ecologica si este prevazut cu un sistem recliner (relax function). Acesta ofera posibilitatea de înclinare a spatarului în doua pozitii si de a ridica partea inferioara a sezutului pentru o pozitie mai comoda a picioarelor oferind posibilitatea de a te relaxa, citind o carte sau urmarind un film.

Sistemul recliner se extinde prin actionarea mecanica a butonului din lateralul unui brat. Pentru a asigura o relaxare sporita fotoliul are si functionalitate de balansoar. Structura fotoliului este din metal, iar confortul sporit este asigurat de chinga elastica si de buretele de densitate ridicata, cu un grad mare de revenire la forma initiala

Dimensiuni

Lungime=940mm/ Latime=950mm/ Înaltime spatar=1000mm/ Înaltime sezut=500mm/ Adâncime sezut=560mm/ Adâncime sezut cu recliner deschis=1000mm/ Adâncime fotoliu cu recliner deschis=1750mm/ Latime brate=180mm/ Distanta între brate=580mm

Culoare

Piele ecologica wenge cu piping din piele ecologica maro si cusaturi decorative cu ata maro

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.