Ghidul Serviciilor
Greenworks Heating - Centrale Termice
inapoi la firma 74 vizite
Poza Centrale mixte
Pret: 3.750 EUR
Foto

Putere:

25 kW

Tip combustibil:Peleti + LemneSuprafata incalzita:~ 220 m2 ( ~ 550 m3)Capacitate buncar peleti:200 kgAutonomie:minim 72 ore (pe peleti) ; 5-6 ore (pe lemne)Consum pe ora:1,2 - 5.1 kg/oraPornire automatizata:DaSistem de extractie a cenusii:NuDimensiuni:H:1600 x L:1200 x l:700 mmGreutate:260 kgGarantie:2 ani

 Centrala MC25 (25 kW) îmbina avantajul functionarii pe lemne (încarcare manuala) cu cel al functionarii pe peleti (complet automatizat). 

 

 

 MODELE : MC 25 - 25 kW

 

 

 

 

 

 Centrala Multicombustie este formata dintr-o centrala pe lemne la care s-a atasat un arzator pe peleti de ultima generatie.

 

Centralele pe lemne au fost concepute pentru a arde busteni de lemn si brichete. Beneficiind de o tehnologie de ultima ora, cazanele noastre sunt produse cu corpul din otel, tevi speciale de fum, turbionatoare de înalta eficienta special concepute si sudare robusta.

Datorita usilor de acces largi, alimentarea cu carburant si eliminarea cenusei se poate face cu usurinta si confortabil.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.