Ghidul Serviciilor
Produse Incalzire, Ventilatie, Aer Conditionat On Line
inapoi la firma 103 vizite
Poza Aer conditionat
Pret: 1.799,99 RON
Foto

Aer conditionat Inverter - Mitsubishi Electric - MSZ-HJ25VA - 9.000 BTU

Functia de economisire a energiei Econo Cool

Econo Cool este o functie inteligenta de control al temperaturii care regleaza cantitatea de aer directionat catre corpul pozitionat in raza orificiului de iesire a aerului. Temperatura mediului poate fi ridicata cu 2° fara sa se piarda confortul, realizandu-se astfel o crestere de 20% a eficientei energetice. (Functie valabila doar in timpul functionarii racirii manuale).

Modul Econo cool

Se mentine un mediu confortabil in camera chiar si atunci cand se seteaza o temperatura cu 2° mai mare decat modul conventional de racire.

Alb pur

Albul pur este ales pentru culoarea aparatului. Acesta exprima esenta curateniei si se potriveste practic cu orice decor interior.

Ventilatorul automat

Ventilatorul se inchide automat cand aerul conditionat nu este folosit, acoperind orificiul de iesire a aerului si creand o suprafata plana care este atragatoare din punct de vedere estetic.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.