Ghidul Serviciilor
Produse Incalzire, Ventilatie, Aer Conditionat On Line
inapoi la firma 103 vizite
Poza Tratare aer
Pret: 4.671,1 RON
Foto

Centrala tratare aer aport aer proaspat - TANGRA - ACU 10 - 2R (Incalzire pe apa, Filtrare) - 1000 mc/h - fara automatizare

Calitatea aerului are o importanta deosebita pentru sanatatea noastra. Puritatea aerului si microclimatul adecvat au un rol crucial in spitalizarea pacientilor.Sistemele de ventilatie sunt utilizate pentru furnizarea de aer curat, proaspat si curat in cladire. In acelasi timp, ele sunt ca o bariera pentru microorganisme in mediul de lucru.Aceste sisteme sunt complet automatizate si ofera control al temperaturii si umiditatii. Controlul de la distanta este de asemenea disponibil cu ajutorul telecomenzii.Caracteristicile de igiena si limpezime a aerului sunt reglementate prin standardul VDI 6022, VDI 3803, si DIN EN 1946-4.lUnitatile de tratare a aerului Tangra AHU sunt proiectate sa functioneze cu aer curat si amestecuri non-explozive.  Aceste unitati sunt proiectate pentru sisteme de ventilatie si pentru camere curate (de exemplu sali de operatie, de reanimare, ett) precum si in medii de stocare a datelor optice, in industria farmaceutica si cea alimentara.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.