Ghidul Serviciilor
Cid Corporate Construct, Bucuresti - Materiale De Constructii
inapoi la firma 71 vizite
Poza Materiale constructii
Pret: 134 RON
Foto

Tencuiala decorativa Adeplast 30 Kg 

- Aeria Plast cu Porus X, Tencuiala decorativa structurata pe baza de rasini sintetice pentru interior si exterior conform SR EN 15824 2009. Produs superlavabil, flexibil, hidroizolant cu efect de perla, cu permeabilitate la vapori de apa. Produsul confera suprafetei rezistenta la zgariere, lovire, murdarire si intemperii. Produs cu aplicare pe suporturi minerale, intr-un singur strat, in sistem de finisaj profesional.

 

Produsul se livreaza gata colorat pe baza paletarului ADEPLAST® sau alb pentru colorare cu paste inainte de aplicare. Pretul afisat pentru tencuiala decorativa este per 28 kg.

 

Caracteristici tehnice tencuiala decorativa structurata

 

aplicare cu productivitate ridicata

nuante de culoare stralucitoare

acoperire a imperfectiunilor suprafetei

Produsul se livreaza gata colorat de catre producator in functie de optiunea beneficiarului, pe baza paletarului de culori ADEPLAST®, sau este livrat la culoare alba si va fi nuantat la aplicare utilizandu-se paste de colorare. Pentru culori foarte intense se recomanda aplicarea fara dilutie

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.