Ghidul Serviciilor
Annebebe - Camerabebelusului Articole Copii
inapoi la firma 81 vizite
Poza Cadouri botez
Pret: 110 RON
Foto

Suport pentru certificatul de nastere Juliana

Un suport pentru certificatul de nastere este un obiect pretios, de obicei argintat, prezentat in cutie de cadou. Il puteti oferi in dar la botez sau la prima aniversare a bebelusului.

Am ales un suport pentru certificat de nastere ca idee inspirata de cadouri de botez pe care le poti oferi atat pentru o fetita cat si pentru un baietel, cu ocazia crestinarii.

Botezul este unul dintre cele mai importante momente din viata noastra si frumusetea momentului depinde foarte mult si de atentia cu care este organizat.

Multi considera botezul ca fiind numirea oficiala a copilului, chiar daca el a primit deja un nume legal si un certificat de nastere cu cateva luni inainte.

Unul dintre cele mai provocatoare momente ale viitorilor parinti este gasirea unui nume potrivit pentru copilasul lor. Alegerea numelui copilului este, de asemenea, un moment foarte important in contextul botezului care urmeaza. Parintii bebelusului trebuie sa se gandeasca bine atunci cand aleg numele copilului. 

Pot alege unul sau doua prenume, potrivite care vor fi inscrise in certificatul de nastere. De obicei unul dintre prenume este un nume de sfant sau este inspirat din numele nasilor.

Pentru pastrarea certificatului de nastere sau de botez, exista un suport pentru certificat care poate fi un cadou foarte inspirat pentru un copilas, cu ocazia botezului.

Unde pastrati certificatul de nastere al bebelusului? Intr-un dosar printre alte documente? Un document pretios isi are locul intr-un suport pentru certificat pretios, placat cu argint.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.