Ghidul Serviciilor
Remsit Web Services - Servicii De Web Design Timisoara
inapoi la firma 123 vizite
Poza Web Design
Foto

REMSIT creeaza un website de prezentare în conformitate cu cele mai recente standarde ale Regulamentului general privind protectia datelor si va ofera o politica de confidentialitate de baza ca securitate , care este integrata în prezenta dvs. pe Internet .

În plus, fata de domeniul dorit, veti primi o conexiune securizata SSL. O conexiune SSL transmite în siguranta date sensibile, precum e-mailuri si date despre clienti.

 

 

Cum poate ajuta un certificat SSL afacerea ta online?

Ca parte a procesului de emitere a unui certificat SSL, o autoritate de certificare (CA), autentifica identitatea companiei. CA verifica datele de acreditare ale cumparatorului folosind informatiile din baza de date WHOIS, ID-ul foto eliberat de guvern si / sau alte surse credibile.

Aceasta abordare completa a validarii identitatii asigura ca un certificat SSL este un simbol fiabil al demnitatii încrederii companiei dumneavoastra. La rândul sau, certificatul SSL arata clientilor ca afacerea dvs. este legitima si ca este sigura sa desfasuare afaceri cu dvs. online.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.