Ghidul Serviciilor
Crespo Com - Transport Colete Romania - Anglia, Bacau
inapoi la firma 85 vizite
Poza Crespo Com - detalii firma
Foto

Ofera cu încredere coletul tau unei echipe de livrare profesioniste si experimentateEchipa noastra

 

Atunci când vine vorba de livrari internationale, o strategie bine pusa la punct si o logistica impecabila sunt vitale pentru un serviciu de înalta calitate. Aceste lucruri sunt realizate atunci când ai în spate oameni cu experienta. profesionisti si ambitiosi. Echipa Crespo Com are în alcatuire tineri cu experienta în domeniul livrarilor, dar si veterani ai expedierilor internationale. Antrenati de zeci de ani în acest domeniu, angajatii Crespo Com stiu cum sa îti treaca coletul prin cel mai eficient proces de preluare, expediere si livrare, care sa te faca sa câstigi timp si sa economisesti bani.

 

DE CE NE ALEG MEREU CLIENTII Misiune

Misiunea noastra depaseste transportul de colete. Desigur, acesta este domeniul de activitate Crespo Com, însa presupune obiective mult mai diverse.Misiunea Crespo Com este sa elimine granitele si distantele pe ruta România - Anglia, permitând o corespondenta continua.Dorim sa venim în ajutorul tuturor celor care îsi doresc sa expedieze atât celor dragi, cât si cunostintelor sau partenerilor de afaceri, colete în regim international.

 Servicii de Calitate

Pentru noi, transportul international de colete înseamna livrarea unui serviciu de curierat România - Anglia si Anglia - România care sa întruneasca si sa respecte cele mai ridicate standarde: de la felul în care facem colectarea pachetelor (chiar de la usa clientului), la modul în care realizam depozitarea coletelor (chiar si pe termen lung) la modalitatea în care livram si interactionam cu clientii, rapid, convenabil si eficient.

 Grija pentru clienti

Stim ca pachetele livrate reprezinta mai mult decât simple colete si sunt, în fapt, o punte de legatura si un motiv de bucurie pentru cei care le primesc, dar si pentru cei care le trimit. De aceea, grija noastra pentru clienti se transpune în grija pentru livrarea acestor pachete. Le punem mereu la dispozitie toate serviciile de colectare, depozitare si livrare care sa se încadreze în timpul si nevoile acestora. De asemenea, suntem mereu prompti în a le raspunde tuturor întrebarilor, nelamuririlor sau cerintelor.

 Promptitudine

Credem cu tarie în respectarea stricta a termenelor de livrare pentru coletele trimise pe ruta România - Anglia si Anglia - România. În acest sens, dam curs cu promptitudine comenzilor, fiind rapizi si eficienti atât când vine vorba de colectarea pachetelor, cât si când vine vorba de livrare.

 Dezvoltare continua

Consideram ca pentru a face fata cerintelor crescute ale clientilor nostri, trebuie sa ne îmbunatatim si dezvoltam continuu. Acest lucru este vizibil în reteaua noastra, colectând si livrând pachete dintr-un numar record de localitati din România si Anglia. Pentru Crespo Com, dezvoltarea presupune adoptarea celor mai noi si performante tehnologii si flote, dar si expansiunea teritoriala a retelei de colectare, depozitare si livrare. Astfel, putem fi oriunde aveti nevoie.

 Flexibilitate si adaptabilitate

Stim ca atunci când neprevazutul se întâmpla, trebuie sa actionam rapid. Serviciile noastre de curierat international si transport colete România - Anglia se muleaza dupa nevoile clientilor si tin pasul cu 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.