Ghidul Serviciilor
Crespo Com - Transport Colete Romania - Anglia, Bacau
inapoi la firma 85 vizite
Poza Expediere plicuri
Foto

Alege un serviciu simplu, rapid si de încredere. Alege Crespo Com

Serviciile noastre de expediere si livrare plicuri România - Anglia si Anglia - România îti asigura rapiditate si siguranta totala. Expediaza cu Crespo Com si bucura-te de servicii de calitate, fara a avea nicio grija.

 

Documentele tale sunt în siguranta în mâinile noastre. Pâna la destinatie.

Indiferent daca ai de trimis o scrisoare, un document oficial, acte în original sau orice alt tip de plic cu continut fragil sau deosebit de important, alaturi de noi poti avea linistea si încrederea totala ca va fi expediat la timp si fara probleme, ajungând intact si în deplina siguranta.

 

Alege modalitatea preferata de colectare si livrare

Deoarece stim cât de diverse pot fi nevoile clientilor nostri, îti punem la dispozitie mai multe posibilitati pentru expedierea plicurilor:

  • Expediere door - to - door: unul dintre curierii nostri va veni chiar la usa ta pentru a ridica si prelua plicul si il va livra, în cel mai scurt timp posibil, la usa destinatarului. Vezi preturi si program.
  • Expediere din depozitul Crespo Com - daca doresti, pentru un pret mai scazut, ne poti aduce chiar tu plicul ce urmeaza a fi expediat la depozitul nostru din Anglia, aflat la adresa Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, pentru a fi livrat în România. 
  • Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
    Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
    Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.