Ghidul Serviciilor
Crespo Com - Transport Colete Romania - Anglia, Bacau
inapoi la firma 85 vizite
Poza Preturi
Foto

Preturi cu satisfactie garantataProfita de preturi accesibile pentru livrari România – Anglia si Anglia – România

Crespo Com are grija sa pastreze preturile mereu mici pentru a oferi clientilor sai un serviciu accesibil, dar si la cele mai înalte standarde. În acest fel, poti fi sigur ca vei obtine întotdeauna cel mai bun raport calitate-pret.

Verifica preturile Crespo Com pentru expedieri internationale România – Anglia si retur

Înainte de a plasa o comanda, te rugam sa verifici preturile Crespo Com si conditiile de livrare

Preturile noastre pornesc de la:  1 lira per kilogram

pentru coletele trimise de oriunde din România si ridicate de catre client personal de la depozitul nostru din Londra - Unit 12 - Walthamstow Business Centre, Clifford Road, E17 4SX, si pentru coletele trimise de la depozitul nostru oriunde în România ( serviciul drop-off / pick-up ) Minim/expeditie £20

 1,50 lire per kilogram

pentru coletele trimise de la adresa la adresa, din România in Londra (interior M25), sau din Londra (interior M25) oriunde în România. Minim/expeditie £20

 2 lire per kilogram

pentru coletele trimise de la adresa la adresa, din România în afara Londrei (restul UK), sau din afara Londrei catre orice adresa din România. Minim/expeditie £20

Informatii aditionale Pretul minim per expeditie este £20

Nu se percep taxe suplimentare pentru zonele rurale de colectare din RO, indiferent de localitate

 COLETE VOLUMINOASE

Pretul pentru coletele voluminoase dar foarte usoare va fi stabilit prin metoda de calcul volumetric: LUNGIME X LATIME X INALTIME/6000 = KG VOLUMETRICE

  

NU TRANSPORTAM TELEVIZOARE, BICICLETE SAU MOBILIER (MESE, SCAUNE, DULAPURI, PATURI,ETC) DECÂT DACA SUNT DEZASAMBLATE SI FACUTE PACHET (GEN IKEA)

Pentru cantitati ce depasesc 100 kg oferim discounturi considerabile. Va rugam sa ne contactati telefonic pentru o oferta personalizata!Putem transporta orice, de la plicuri la paleti, sau grupaje de marfa cu ajutorul flotei noastre proprii de microbuze sau camioane. ATENTIE !!!

Coletele trimise din ROMÂNIA în ANGLIA nu trebuie sa contina: TIGARI SAU ORICE ALTE PRODUSE CARE CONTIN TUTUN, ALCOOL, ARME, DROGURI, SAU ALTE SUBSTANTE INTERZISE PRIN LEGE. Crespo Com îsi rezerva dreptul de a verifica continutul fiecarui colet si a confisca oricare din aceste produse INTERZISE!!!

DORESTI SA PLASEZI O COMANDA ?

Pentru a plasa o comanda, te rugam sa accezi contul tau aici. Daca nu ai înca un cont la Crespo Com, îti poti face unul în doar câtiva pasi simpli. De asemenea, poti plasa o comanda telefonica, apelând numarul corespunzator tarii din care vrei sa livrezi:

Romania: +40 744 791 243

Anglia:     +44 77878 06751

Înainte de a face o comanda, te rugam sa verifici atat programul cât si termenii si conditiile.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.