Ghidul Serviciilor
Superbebeshop.ro - Haine De Bebelusi Si Copii
inapoi la firma 67 vizite
Poza Carti pentru copii
Pret: 29 RON
Foto

Copilul dvs. este personajul principal intr-o palpitanta aventura sub cupola circului. Clovnul Bobo ii face o mare surpriza, lasandu-l sa conduca parada finala ! Copiii si parintii au fost foarte entuziasmati de noua carte. 

 

In momentul in care copilul dvs. deschide una din cartile noastre incepe aventura magica. Imaginati-va cat de incantati vor fi sa descopere ca povestea este cu si despre ei, despre prietenii lor, familiile, orasul lor si multe altele! Fiecare poveste se concentreaza pe o anumita tema si este conceputa in asa fel incat sa trezeasca dorinta copilului de a citi. Copilul dvs. va fi incantat cand isi va vedea numele printat in propria lui carte personalizata. Imaginati-va doar cat de entuziasmati vor fi; aceste carti nu numai ca ii vor face sa le creasca respectul de sine, nu numai ca le vor dezvolta abilitatile de a citi, dar vor reprezenta si un cadou de nepretuit care va ramane in amintirea lor toata viata.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.