Ghidul Serviciilor
One Design - Birou De Proiectare In Urbanism, Arhitectura, Design Interior
inapoi la firma 816 vizite
Poza Amenajari exterioare si peisagistice
Foto

Un simt estetic dezvoltat are efect inclusiv asupra aspectului lucrurilor din jur, asupra spatiilor exterioare.

Amenajarile exterioare trebuie realizate de specialisti care detin cunostintele si tehnica pentru faurirea unei feerii vizuale si asigurarea unui nivel functional inalt in ceea ce priveste fatada unei cladiri, aleile gradinilor precum si altor cai de circulatie.

Se spune ca aspectul exterior conteaza foarte mult, atat in tinutele adoptate, cat in amenajarea unui imobil sau teren. O curte sau o gradina, o cale de acces necesita o ingrijire cat mai buna si un design optim, curb cateodata si cat mai drept pe alocuri.

Indiferent daca doresti o amenajare sau o reamenajare pentru proprietatea ta sau pentru spatiul pe care il administrezi, apeleaza la noi si comunica-ne dorintele tale!

Amenajari peisagistice privitoare la curte

Sunt anumite principii de peisagistica ce troneaza peste orice spatiu si orice preferinta, dar noi ne putem adapta principiilor, locului si preferintelor astfel incat rezultatul sa fie unul perfect integrat in zona de amplasament si sa fie pe gustul tau, de asemenea.

Amenajarea pentru o curte implica deseori amenajarea de alei. Aleile pot serpui, pot fi formate din dale sau din piatra, pot avea margini reliefate sau nu. O curte trebuie prevazuta si cu mobilier de exterior.

Amenajari exterioare (fatade, pergole, alei)

Pentru ca terenul care inconjoara imobilul sa nu fie respingator, se adauga in multe dintre acestea constructii cu acoperis de lemn, stilizate in functie de preferinte.

Amenajarile pergolelor - intrucat asa se numesc aceste constructii speciale - necesita un ochi format pentru bun gust. Avand in vedere ca ne ocupam si cu asa ceva, capeti incredere in capacitatile noastre?

Amenajari ale cailor de circulatii si sistematizare verticala

Aceste actiuni implica un nivel tehnic evoluat, sistematizarea verticala fiind un concept arhitectural provocator pentru noi. Aceste proceduri de amenajare au impact asupra acceselor carosabile si parcarilor.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.