Ghidul Serviciilor
One Design - Birou De Proiectare In Urbanism, Arhitectura, Design Interior
inapoi la firma 816 vizite
Poza Amenajari interioare (design interior)
Foto
Foto

One Design pune la dispozitia clientilor cele mai frumoase proiecte de amenajari interioare, dedicate spatiilor private sau publice din Bucuresti si nu numai.

Proiectele au la baza concepte noi, inedite, care dezvaluie bunul gust pentru tot ce inseamna frumos si practic. Serviciul de design interior se adreseaza acelor persoane care vor sa aduca un nou aspect locuintei, spatiului comercial, biroului etc., un nou suflu ambiental, dar care, totodata, sa aduca echilibru intre principiile esteticii si functionalitatii.

La baza fiecarui proiect, se afla o echipa care urmareste, constant, stilurile de design interior moderne, o echipa care este in tendinta cu cerintele pietei si cu nevoile clientilor. De aceea, echipa One Design face ca fiecare incapere sa prinda viata si contur.

Pentru ca in design-ul interior nu este vorba doar de amplasarea mobilei si adaugarea unor elemente de design, ci inseamna mult mai mult, mai jos sunt expusi pasii pe care ii urmaresc in tot acest proces:

Pentru echipa One Design, fiecare proiect de amenajari interioare reprezinta arta punerii in practica a tuturor cunostintele teoretice intercalate cu creativitatea si, cu fiecare proiect, se releva o noua provocare, un nou mod de a ambala arta frumosului.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.