Ghidul Serviciilor
One Design - Birou De Proiectare In Urbanism, Arhitectura, Design Interior
inapoi la firma 816 vizite
Poza Consultanta privind achizitie terenuri
Foto

Daca planuiti sa achizitionati un teren sau un imobil trebuie, inainte de toate, sa va puneti in tema cu toate informatiile si reglementarile ce tin de urbanism, cu criteriile in functie de care se stabileste pretul acestuia, pentru ca achizitia sa fie una corecta, precum si cu situatia juridica si tehnica a terenului sau imobilului in cauza. Cea mai simpla si sigura modalitate de a strange si a intelege toate aceste informatii, pentru a face o investitie inteligenta, este cu ajutorul unei echipe de consultanta privind evaluarea si achizitia de terenuri si imobile.

Unul dintre cei mai importanti pasi in construirea unui imobil este etapa de achizitie terenuri. Indiferent de scopul utilizarii acestuia, fie ca pe el se va construi o casa unifamiliala, fie un bloc, un hotel sau un alt tip de imobil, terenul este deosebit de important. De fapt, alegerea acestuia este facuta, de cele mai multe ori, in functie de scopul in care va fi folosit, pozitia si dimensiunea terenului fiind caracteristici de baza. 

Daca nu sunteti neaparat un cunoscator al pietei imobiliare, pentru a va feri de mirajul dezinformarii, puteti apela, cu incredere, la ajutorul nostru. Noi vom fi alaturi de dumneavoastra pe tot parcursul procesului achizitiei.

Etapa de consultanta pentru achizitie presupune evaluarea terenului din punct de vedere urbanistic, arhitectural si posibilitatilor de construire pe acesta in functie de informatii preliminare disponibile

Echipa noastra vine in ajutorul dumneavoastra cu servicii de consultanta privind achizitia unui imobil existent. Inainte de a cumpara un imobil, este absolut necesar sa luati in calcul o multime de factori si sa efectuati o intreaga serie de analize atat privind calitatea cladirii, cat si actele si pasii legislativi pe care v-a trebui sa ii urmati pentru a intra in posesia imobilului. 

Etapa de consultanta pentru achizitia unui imobil prezinta situatia existenta, riscurile si oportunitatile pe care imobilul le prezinta, pasii si etapizarea serviciilor de proiectare si executie, precum si definirea punctelor nevralgice pe toata perioada derularii investitiei. 

Anul executiei si starea structurii sunt, de pilda, doua dintre cele mai importante informatii. Va vom ajuta, de asemenea, sa aflati totul despre sistemul constructiv si despre materialele puse in opera.

In ceea ce priveste birocratia, vom veni in ajutorul dumneavoastra cu consultanta in obtinerea documentelor tehnice de specialitate care atesta realizarea investitiei: cartea tehnica, proiectul de executie, procese verbale din perioada executiei, certificate de calitate pentru materialele folosite s.a.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.