Ghidul Serviciilor
One Design - Birou De Proiectare In Urbanism, Arhitectura, Design Interior
inapoi la firma 816 vizite
Poza Expertize tehnice constructii existente
Foto

Procesul de expertizare reprezinta o etapa extrem de importanta in derularea unei interventii asupra unei cladiri existente.

Expertiza tehnica privind rezistenta si stabilitatea unui imobil intocmita de catre un inginer constructor atestat de catre Ministerul Dezvoltarii ca expert tehnic se realizeaza in urmatoarele conditii:

In functie de tipul interventiei asupra imobilului difera tipul continutului expertizei tehnice. Expertizarea tehnica a unui imobil existent presupune colectarea unor date din teren despre constructie care se regasesc in cateva studii preliminare cum ar fi:

Pe baza informatiilor colectate prin raportul de expertiza tehnica se realizeaza incadrarea constructiei in clasa de risc seismic si in functie de tipul de interventie dorit se prezinta doua solutii de interventii necesare, o solutie minimala si una maximala, prin care se pot realiza interventiile propuse de catre beneficiar. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.