Ghidul Serviciilor
Getarteh Ideea, Targoviste - Tamplarie De Aluminiu Si Pereti Cortina
inapoi la firma 51 vizite
Poza Sisteme de Umbrire
Foto

SMARTIA PG120P Mykonos

Modelul MYKONOS este mai mult decat o simpla alegere a unui sistem de protectie impotriva ploilor si a razelor solare. Dincolo de functionalitatea exceptionala, modelul este caracterizat in principal de un minimalism absolut si rezistenta maxima, oferind structuri largi, cu un design elegant. Dimensiunile unui singur model pot ajunge pana la 6,2 x 4,5 m, sau 6,5 x 4,2 m. In acelasi timp, sistemul se incadreaza ideal in conceptul bioclimatic, transformand spatiul exterior intr-un living comod si placut. Optiunea de combinatii bicolore ofera pergolei un design atragator.

 

M5660 este o solutie inovativa, cu design unic, pentru executia de pergola cu rol dublu atat de umbrire a spatiilor exterioare, asigurand atat ventilarea naturala cat si protectia impotriva ploii prin ajustarea lamelelor mobile. Are un design minimalist, ideal pentru spatii exterioare aferente locuintelor, hotelurilor etc.

 

 PERGOLE BIOCLIMATICE

Designul sofisticat cu profile modulare si accesorii de tip carlig garanteaza o instalare rapida si usoara. Intreaga structura poate fi montata intr-un termen redus, economisind timp si costuri, fara compromisuri in ceea ce priveste performanta sistemului. Totul a fost proiectat pana la cel mai mic detaliu pentru a preveni infiltrarea apei pluviale.

 www

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.