Ghidul Serviciilor
Getarteh Ideea, Targoviste - Tamplarie De Aluminiu Si Pereti Cortina
inapoi la firma 51 vizite
Poza Tamplarie din aluminiu
Foto

Tamplaria din aluminiu reprezinta solutia perfecta pentru orice tip de constructie, indiferent ca este vorba de un design clasic, modern sau unul avangardist. Datorita rigiditatii, durabilitatii si a ramei înguste, tâmplaria din aluminiu poate fi configurata într-o mare varietate de combinatii integrandu-se perfect in orice tip de arhitectura aleasa.

Avantaje

Necesita costuri de intretinere minime, izoleaza cladirile termic si fonic deosebit de bine, impreuna cu un geam adecvat obtinandu-se un coeficient de transfer termic pana la standardul de case pasive(0.8W/m2K), este solutia optima pentru deschideri de dimensiuni mari, poate fi realizata intr-o paleta coloristica nelimitata oferind posibilitati arhitecturale deosebite, iar datorita acestor calitati impresionante, pe termen lung, este considerata o investitie profitabila.

FERESTRE SI USIM11000M11000

SMARTIA M11000 este un sistem din aluminiu, cu bariera termica, ce acopera o gama vasta de nevoi, in ceea ce priveste usile de acces, cu performante de top.

Avantaje

Generic

   M11500S67

 

 

GLISANTEM900M9200

COMFORT M9200 este un sistem curbat, fara bariera termica

Latimea cercevelei de 38mm

Poate sustine geam simplu sau dublu, cu grosime de pana la 20mm si greutate pe canat de pana la 120kg.

Potrivit pentru orice tipologie de ferestre sau usi glisante si poate fi combinat cu plase contra insectelor sau obloane glisante.

Doua puncte de blocare pentru un nivel ridicat de siguranta.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.