aminoacizi (metionina. Valina, Lisina, Cisteina, glutamina. etc.) care accelereaza functionarea ficatului si implicit dezintoxicarea organismului;
grasimi si mai ales acizi nesaturati - linol, acid linolic, acid arahidonic - care joaca un rol important in prevenirea arterosclerozei - fermenti, hormoni, vitamine, flavonoizi, necesari organismului, pentru marirea puterii de rezistenta.
polenul contine de 20 de ori mai multa vitamina A decat morcovul, si tot asemenea provitamina A. Un gram de polen contine suficienta rutina pentru a asigura prevenirea hemoragiilor la nivelul crierului, inimii sau retinei.
vitamina E reduce partial afectiunile provocate de bioxidul de carbon si de bioxidul de sulf, gaze atat de periculoase pentru oraseanul zilelor noastre. Suplimentarea cu polen a regimului alimentar adauga organismului substante de baza ale acizilor nucleici, realizandu-se astfel o moderna terapie celulara necostisitoare.
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.