Ghidul Serviciilor
Dp Solutions - Consultanta Gdpr Cluj
inapoi la firma 42 vizite
Poza Analiza de risc
Foto

Un serviciu complementar oferit de societatea noastra consta în realizarea unei analize de risc raportat la potentialitatea ori probabilitatea existentei vreunei brese ori erori în modul de procesare al datelor personale si ca efect, pierderea ori transferul nedorit de date cu caracter personal.

Asadar, serviciul consta, în principal, în evaluarea potentialelor slabiciuni ale organizarii sistemice a entitatii analizate.

Raportându-ne la standardul folosit si dorit de entitatile europene, respectiv „privacy by design”/„privacy by default” se doreste ca abordarea societatilor comerciale sa fie una care are în vedere riscul inerent procesarii datelor si luarea în considerare a factorului uman ori a posibilitatii unei erori tehnice în activitatea de zi cu zi.

Ca atare, serviciul vine în întimpinarea acestui dorinte pentru a identifica posibilele brese în designul planului de afaceri pentru a spori sansele ca scurgerile de date sa nu se produca.

În concret, va vom ajuta sa implementati procese care sa garanteze transparenta si controlul asupra procesarii datelor cu caracter personal. Astfel, vom identifica riscurile, frecventa producerii acestora, gradul de severitate si nivelul de risc rezultat anterior stoparii cauzei producerii acestuia.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.