Ghidul Serviciilor
Reflex Software Programe Proiectare Structurala Harghita
inapoi la firma 57 vizite
Poza Programe
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto
Foto

Proiectarea simpla si eficienta a structurilor din beton armat si pretensionat.

Noi rezolvam complexitatea standardelor de proiectare pentru dumneavoastra. Proiectarea elementelor, sectiunilor transversale si detalii ale structurilor din beton armat sau prefabricat.

IDEA StatiCa Detail se ocupa eficient cu partile structurilor cunoscute sub denumirea de zone de discontinuitate, cum ar fi pereti, capete de grinzi cu sectiuni variabile, decupari, urechi de ridicare, zone de rezemare. Ofera o verificare precisa a rezistentei betonului si a armaturii, a tensiunilor si formarea fisurilor. Aceste rezultate sunt vizualizate pentru a întelege mai bine comportamentul acestor zone de discontinuitate.

IDEA StatiCa Concrete & Prestressing permite o proiectare eficienta a tuturor elementelor din beton armat, prefabricat sau elementelor compuse (beton-beton), sectiunilor transversale si a detaliilor.Verificarile structurale respecta atât cerintele SLU, cât si pe cele SLS, inclusiv verificarea deformatiilor tinând cont de deschiderea fisurilor. Analiza structurala a elementelor prefabricate si podurilor se efectueaza ca analiza în functie de timp cu privire la etapele constructiei.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.