Ghidul Serviciilor
Hygmaster, Cursuri Igiena Craiova
inapoi la firma 23 vizite
Poza HACCP
Foto

Actiuni preventive

Este un sistem preventiv de control care are drept scop asigurarea calitatii alimentelor. Se bazeaza pe actiuni preventive în cadrul tuturor proceselor din lantul alimentar: aprovizionare, receptie, depozitare, productie, livrare si transport.

 

Toate sectoarele producatoare de alimente si bauturi

Principiile HACCP pot fi aplicate tuturor sectoarelor producatoare de alimente si bauturi, distributiei serviciilor din alimentatia public, atât pentru produsele existente cât si pentru produsele noi.

  Avantajele implementarii unui sistem de management al sigurantei alimentului bazat pe principiile HACCP:

Avem specialisti pregatiti în implementarea sistemului HACCP în toate domeniile de activitate ale sectorului alimentar.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.