Ghidul Serviciilor
Dent House-Clinica Stomatologica - Cluj Napoca
inapoi la firma 66 vizite
Poza Protetica dentara
Foto

Protetica este o ramura a stomatologiei care se ocupa de refacerea morfo-functionala a unitatilor dentare. 

Fizionomia este una din functiile esentiale ale aparatului dento-maxilar. Aceasta influenteaza major viata sociala si aspectul unei persoane. In protetica si cel mai mic detaliu conteaza.

Cu ajutorul laboratorului nostru de tehnica dentara, realizam lucrari protetice cu o estetica deosebita, astfel schimbam complet fizionomia prezenta a pacientului.

Noi mizam pe naturalete, nu credem in zambetul perfect, standardizat. Noi credem ca fiecare pacient are nevoie de un zambet conturat special pentru el, adaptat la trasaturile sale, pentru ca el sa zambeasca cu incredere.

In cadrul tratamentului, incepem cu o sedinta foto, care va servi atat in procesul creativ al tehnicianului, cat si pentru a putea pune in balanta rezultatul final cu situatia initiala.

In etapa a doua, se prepara unitatile dentare, pentru a putea fi protezate, se amprenteaza si se trimite amprenta, la etaj, in laborator, unde artistii nostri incep sa picteze zambetul optim.

Pana cand este gata zambetul final, punem pacientului o lucrare provizorie, pentru a putea sa-si continue activitatea fara nici un impediment.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.