Ghidul Serviciilor
Maxsim Concept, Productie Publicitara Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Casete luminoase, panouri, prolight
Foto

Realizam multe tipuri de casete luminoase:

Termenul de casete luminoase este sinonim cu reclame luminoase sau firme luminoase. 

Indiferent de termenul folosit, casetele luminoase raman o varianta de promovare eleganta a afacerii dvs. Pe timpul noptii, firma luminoasa comunica numele firmei dvs, mesajul dvs precum si culorile care va defines logo-ul. Au un impact puternic in promovare si le putem realiza in orice varianta va doriti, intr-un timp foarte scurt. Va putem sprijini si cu montajul casetelor luminoase, acestea fiind uneori montate si la inaltimi foarte mari, cu nacele sau cu alpinisti.

 

Panourile realizate de compania noastra sunt adevarate puncte de referinta in cadrul expozitiilor, targurilor, evenimentelor, sau pe cladiri, pe stadioane, in centre de afaceri sau in panotajul outdoor (in campanii OOH) pe autostrada sau la intrari/iesiri din orase, in publicitatea stradala sau in zonele de transport in comun (metrou, autobus, etc). 

Producem toate tipurile de panouri publicitare:

· panou publicitar fara structura - din plexiglas, PVC, tabla aluminium, dibond;

· panou puplicitar cu structura metalica si autocolant print/cutter aplicat pe suport rigid (PVC, dibond, tabla etc);

· panou publicitar cu structura metalica si print pe mesh/banner;

· panou publicitar cu 1 fata sau mai multe fete.

Panourile publicitare sunt productii care pot promova doar imagine sau pot avea integrate si mostre cu produsele pe care le reprezinta compania dvs. Astfel, produsul dvs poate fi vazut de catre client pe un panou publicitar interactiv, care ii poate prezenta in diferite scenarii utilitatea, finisajele si calitatea. Stim ca o poza face cat o mie de cuvinte, dar un produs pe un panou publicitar va aduce mai aproape de client.

 

Am dat o noua imagine prolight-ului prin iluminare cu jocuri de lumini, caserare cu autocolant sau aplicare de litere volumetrice, facandu-l vedeta unui interior. Prolight-ul reprezinta o productie publicitara realizata prin gravura laser in Plexiglas, folosit ca modalitate de signalistica de interior. 

Prolight-urile se ilumineaza pe cant, cu tehnologie LED, lumina difuzand prin zona gravata, logo –ul sau produsul dvs. Are un efect spectaculos, dar elegant, fiind solutia pentru casete luminoase de interior, semne de directionare, sau ca panouri de informare sau avertizare.

 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.