Ghidul Serviciilor
Maxsim Concept, Productie Publicitara Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Inscriptionari cu autocolant
Foto
Foto

Autoturismele sunt un agent de vanzari excelent, care promoveaza la costuri reduse brandul dvs, serviciile si produsele oferite, atat in miscare, cat si stationand. Avem o multime de exemple in care clientii nostri au ales inscriptionarile cu autocolant, fiind o solutie durabila in timp, la costuri reduse, cu un impact maxim. Poti si tu sa alegi o astfel de solutie de a-ti face cunoscut brandul, prinde cateva idei despre cum am putea sa te ajutam din pozele de mai jos. Daca imaginile nu sunt suficiente, contacteaza-ne pentru mai multe detalii, vom gasi pentru tine solutia potrivita.

Geamurile vitrinelor pot deveni adevarate opere de arta prin personalizarea cu autocolant. Exista mai multe variante de inscriptionari: decorare prin sablare, decorare prin window grafics si decorare cu autocolant personalizat taiat pe contur (decupat la cutter plotter). Solutiile sunt diverse si putem sa generam o grafica spectaculoasa pe care sa punem in valoare inca de la intrare, pe vitrina magazinului dvs. Sablajul creeaza un efect deosebit prin alternanta de suprafete mate si suprafete transparente. Window grafics-ul este solutia cand va doriti personalizarea geamului cu o imagine omogena dinspre exterior, insa doriti sa pastrati si lumina naturala. Decorarea spatiilor comerciale devine astfel o actiune de marketing eficienta, de comunicare a ofertelor promotionale, crearea unei povesti in jurul brandului dvs sau pur si simplu prezentarea deosebita a produselor si serviciilor pe care le oferiti. 

Sunt acele printuri pe care calcati. Se poate realiza grafica personalizata, se printeaza pe autocolant floor graphics. Termenul de floor graphics inseamna o folie PVC speciala, care se lipeste pe podea, pe diferite suprafete, fiind solutia aleasa in centrele comerciale, in zonele care vor sa semnalizeze o promotie, sau pur si simplu in spatii cu personalitate. 

De ce sa alegeti floor graphics? Pentru ca are nenumarate avantaje: are rezistenta la trafic pietonal intens, printul se face in policromie, este laminat cu folie de protectie care impiedica alunecarea, este pretabil atat la interior cat si la exterior , avand grad mare de rezistenta la razele UV, are rezistenta si in mediu uscat dar si daca exista umiditate, astfel  varianta de floor graphics este pretabila in aproape orice conditii, fiind rezistent la grasimi, uleiuri, combustibili, etc. Decuparea se poate face pe orice dimensiuni, se pot face imbinari.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.