Ghidul Serviciilor
Maxsim Concept, Productie Publicitara Bucuresti
inapoi la firma 52 vizite
Poza Standuri, POSM, display
Foto
Foto

De la idee pana la montaj, in functie de scop si buget, producem stand-uri, POSM-uri si display-uri pentru expozitii, campanii de marketing, prezentari, evenimente. 

Suntem creativi in abordare folosind materiale clasice, dar si pe cele mai moderne. Cautam in permanenta cel mai bun raport scop/calitate/pret.

Daca si pentru dvs conteaza imaginea pe care si-o creeaza potentialii clienti despre companie, daca doriti sa le transmiteti valori precum: calitate, profesionalism, incredere, puteti sa creati o prezentare deosebita prin standuri, POSM-uri si display-uri.

 

Stadurile expozitionale sunt proiecte complexe, care implica atat munca de proiectare, detalii tehnice, dar si o simulare fidela, cat mai aproape de ceea ce va fi realizat. Va putem ajuta sa fiti exemplar reprezentati la targuri si expozitii, in cadrul evenimentelor corporate sau cu orice alta ocazie in care doriti sa aveti un stand expozitional deosebit. Proiectul pentru stand se discuta si se analizeaza in amanunt cu dvs pentru a gasi cel mai bun raport complexitate/pret.

 

POSM –urile (Point of Sales Materials) reprezinta productii publicitare deosebite care va ajuta sa va prezentati produsul si logo-ul companiei intr-o maniera atractiva. Aceste sisteme expozitionale pot fi realizate in diferite forme, culori, materiale. Productiile publicitare de acest tip sunt folosite de companii pentru a expune produsele aflate in campanii promotionale, creand prin forma si culoare, o poveste in jurul brandului si al produsului. POSM – urile pot fi realizate sub forme diverse de promovare (insule comerciale, corner POSM, POSM sub forma de brad, sticla, etc)

 

Display-urile sunt sisteme expozitionale solicitate de catre clientii care expun mesaje interactive legate de produse si brand. Pot fi totemuri, casete luminoase, mese de prezentare, sisteme de afisaj sau de inregistrare electronica a numelui participantilor la evenimente, etc. 

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.