Ghidul Serviciilor
Arctos Innovation Bucuresti
inapoi la firma 91 vizite
Poza Senzori de volum
Foto

Monitorizarea la distanta a nivelului de umplere a recipientelor de colectare a deseurilor are un rol important in managementul eficient al deseurilor.

Pubelele sunt de cele mai multe ori golite chiar si atunci cand sunt goale. Acest lucru este ineficient. Pe cealalta parte, cand pubelele nu sunt golite la timp, oamenii au tendinta sa devina frustrati si sa-si arunce gunoiul pe jos.

W-bin este un senzor ultrasonic de volum ce monitorizeaza nivelul de umplere al pubelei ( sau alt recipient de colectare a deseurilor) si transmite in timp real datele spre un server cloud, apoi catre platforma WEB de monitorizare si analizare date.Platforma permite accesul atat a operatorului si soferului, cat si a clientului.

W-bin poate fi atasat cu usurinta oricarui tip de container sau pubela pentru a monitoriza orice tip de deseu. Datele GPS transmise ( locatia pe harta a fiecarui recipient ) permit colectorilor sa  isi planifice eficient rutele.

 Beneficii

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.