Ghidul Serviciilor
Apis Blaj, Echipamente Apicultura Alba
inapoi la firma 71 vizite
Poza Centrifugi miere
Pret: 950 RON
Foto

Centrifuga tangentiala, 3 rame, actionare manuala, BASIC LINE

O centrifuga cu un diametru mic al bazinului, potrivita practic pentru orice tip de rama. Pentru ca mierea sa fie extrasa de pe ambele fete ale fagurelui, ramele se intorc manual. Acest tip de centrifuga il recomandam apicultorilor incepatori, cu stupine mici, sau pentru persoanele care practica apicultura ca si hobby.Bazinul are un diametru de 500 mm si este fabricat din inox rezistent la acizi (0H18N9).Cosul centrifugii este fabricat din inox, din tije rezistente la acizi, aranjate intr-un mod care nu permite distrugerea fagurilor in timpul centrifugarii. Dimensiunea ochiurilor: 25x70 mm.Actionarea manuala este dotata cu frana si este montata pe transversala superioara a centrifugii, ceea ce va permite operarea centrifugii atunci cand nu aveti acces la energie electrica.Canea din plastic 6/4 ".  

Capacul transparent va ofera posibilitatea de a observa intregul proces de extractie, fara a deschide capacul, in conditii de siguranta.

Este un model universal, fiind compatibil cu orice tip de rama: 1/1, 1/2, ¾

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.