Ghidul Serviciilor
Cosar Autorizat Iasi
inapoi la firma 47 vizite
Poza Curatare cosuri de fum
Foto

Oferim servicii de curatare a cosurilor de fum. Dupa ce s-a efectuat curatarea cosului de fum vom elibera o adeverinta de coserit, impreuna cu o copie a certificatului de cosar eliberat de Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei Nationale.

ATENTIE! Lucrarile de coserit se pot efectua DOAR de catre cosarii ce detin certificate de calificare profesionala in meseria de cosar, emise de catre Ministerul Muncii si de catre Ministerul Educatiei Nationale, NU de catre un SRL.Pentru ca pe piata au aparut tot felul de cosari, va recomandam sa verificati documentele emise de catre acestia.  Ele respecta procedurile impuse pentru aceasta activitate.

Cosul de fum se verifica si se curata periodic, cel putin odata pe an. Noi recomandam a se apela la serviciile de coserit nu fiindca legislatia o impune, ci pentru siguranta dumneavoastra, a clientilor dumneavoastra si a cladirii. Nu acceptati sa vi se curete cosul de fum utilizand bila!!!

ISU “vaneaza” necuratarea cosului de fum, folosindu-se in mod special de:

Hotarare nr. 537/2007 din 06/06/2007 Publicat in Monitorul Oficial, Partea I nr. 395 din 12/06/2007 privind stabilirea si sanctionarea contraventiilor la normele de prevenire si stingere a incendiilor.Art. 1. – Constituie contraventii la normele de prevenire si stingere a incendiilor urmatoarele fapte si se sanctioneaza dupa cum urmeaza:

2. cu amenda de la 500 lei la 1.000 lei:

i) neexecutarea verificarii, repararii si curatarii periodice, cel putin o data pe an, a cosurilor pentru evacuarea fumului, precum si nerealizarea elementelor de izolare termica a acestora;

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.