Ghidul Serviciilor
La Creme, Cofetarie - Cluj Napoca
inapoi la firma 103 vizite
Poza Platouri
Foto

În Cofetariile La Creme vei gasi deserturi diverse, din ingrediente naturale. Punem accent pe calitatea produselor si ne dorim sa facem cât mai multi clienti fericiti. Realizam atât retete traditionale, cât si deserturi sofisticate si torturi personalizate, folosind ingrediente naturale: oua si frisca naturala achizitionate de la producatori locali, creme preparate in laborator de cofetarii nostri talentati, ciocolata de cea mai buna calitate, fructe proaspete.Dorintele si ideile tale în materie de deserturi pot prinde viata în cofetariile noastre, cu torturi personalizate pentru aniversari, majorate, absolviri sau tematici pentru copii. De asemenea, putem fi prezenti cu candy bar, torturi si marturii la evenimentele importante din viata ta: nunti, botezuri, evenimente corporate. 

PRAJITURA CASA

25,00 RON 

 PLATOU MINI PRAJITURI 1 KG

60,00 RON 

PLATOU MINI PRAJITURI 1.5 KG

90,00 RON 

PLATOU PATISERIE

60,00 RON 

PLATOU MACARONS

38,00 RON

Platou patiserie

60,00 RON Platou asortat ce contine: baigli mac, baigli nuca, cornulete cu nuca, cornulete cu gem, salam de biscuiti, ciocolata de casa, macarons, pricomigdale – 1 kg

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.