Ghidul Serviciilor
Celmemis, Inchiriere Panouri Pentru Cofrat Vaslui
inapoi la firma 54 vizite
Poza Accesorii pentru cofrajul de planseu
Foto

Capul în cruce H20Capul în cruce de pop este folosit pentru depunerea si stabilizarea grinzilor de cofraj Doka. Aceste accesorii au rol de a stabiliza grinzile longitudinale împotriva rasturnarii. Utilizarea lor în procesul de cofrare a planseelor este esential, asigurând stabilitatea si siguranta întregii structuri.

Capul de sustinere H20Capul de sustinere H20 se foloseste pentru asigurarea popilor intermediari împotriva rasturnarii. Acest accesoriu fixeaza popii intermediari de grinzile longitudinal.

TrepiedulTrepiedul este necesar pentru securizarea popilor si se foloseste în special pentru popii de sustinere principali prevazuti cu capul în cruce H20. Ei confera o stabilitate ridicata pentru structura sistemului de cofrare.

Cravatele pentru stâlpiCravatele pentru stâlpi sunt accesoriile cu ajutorul carora se poate alcatui cofrajul pentru turnarea stâlpilor de beton.

Montantii pentru cofrajeSunt elemente metalice protejate prin zicare si ajuta la cofrarea rapida cu panouri de lemn. Montantii permit crearea de sisteme de cofraje pe mai multe nivele asigurând posiblitatea de conectare si îmbinare între acestia.

PenelePenele sunt accesorii care ajuta la montarea cravat

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.