Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 102 vizite
Poza Catering Evenimente Business
Foto

Cocktail-uri, coffee break-uri, lansari de produse, inaugurari de sedii, aniversari, seminarii sau conferinte, expozitii sau târguri, petreceri de firma, întâlniri de business, receptii sau orice alt tip de eveniment indoor sau outdoor pe zona business, în Cluj sau oriunde în tara. 

Organizarea cu succes a evenimentelor business, unde rigoarea este la alt nivel, cere planificare, multa munca si la fel de multa atentie. Toate acestea pot fi realizate cu succes numai de catre o firma experimentata, care cunoaste domeniul business.

Pentru ca evenimentul sa fie unul reusit, echipa noastra îsi foloseste întreaga experienta de 17 ani pe piata de catering din România, atât pe zona business, cât si pe evenimente private. Rolul nostru este sa va lasam sa va concentrati atentia pe activitatile cu adevarat importante pentru dumneavoastra, în timp ce pregatirea evenimentului sa o lasati în grija noastra.

Cel mai important pentru noi este ca dumneavoastra si invitatii dvs. sa va simtiti confortabil si sa aveti satisfactia lucrului bine facut.

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.