Ghidul Serviciilor
Exclusiv Catering, Evenimente - Cluj-Napoca
inapoi la firma 102 vizite
Poza Servicii asigurate pentru Nunti
Foto

Esti invitata la propria nunta! Echipa Exclusiv Catering & Events îti ia de pe cap organizarea nuntii. Ne ocupam noi de tot.

Ne întâlnim, ne cunoastem si povestim despre voi, povestea voastra împreuna, dorintele si planurile pe care le aveti, venim cu solutii si mai presus de orice, construim amintiri de neuitat. Avem grija ca ziua nuntii voastre sa fie cu adevarat speciala. Organizam nunti în locatiile noastre, în aer liber sau în orice alta locatie la care visati.

Alegerea meniului nu este un lucru usor având în vedere numarul mare de variante din care poti alege, dar daca apelezi la serviciile noastre, vei avea parte de un meniu alcatuit din preparate atent selectate, diversificate si sofisticate. Si nu în ultimul rînd, candy bar-ul trebuie sa fie în ton cu tema petrecerii si sa satisfaca cele mai diferite gusturi.

Echipa Exclusiv Catering & Events asigura:

– decor personalizat în functie de tematica– aranjamente florale pentru mese sau prezidiu– entertainment: foto, video, muzica, DJ, momente artistice– alte servicii: bar mobil, live wedding, proiectii multimedia, artificii, dry ice, porumbei sau fluturi, limuzina, coregrafie pentru dansul mirilor, coafura si machiaj si alte momente speciale la care te gândesti.

Vrei o nunta cu tematica?

Ne-am gândit si la asta si ti-am pregatit câteva pachete speciale. Oricare ar fi stilul tau, suntem aici. Exclusiv pentru tine. Poti alege unul din urmatoarele pachete:– Romantica– Seasons– Classic

La oricare din pachetele de mai sus, ai 10% reducere din valoarea meniului, daca alegi ca nunta ta sa aiba loc într-o zi de Duminica.

În plus, daca rezervi una dintre salile Exclusiv Catering & Events pentru nunta ta, primesti GRATUIT:– decorul pentru prezidiu (drapaj masa, vesela, tacâmuri în tematica, accesorii la detaliu)– decorul pentru scaune (huse si esarfe)– suport pentru aranjamente florale (vaze din sticla, suporti fier forjat)– decorul pentru întâmpinarea mirilor (inimioare din petale, decor scari)– standul pentru sampanie– alte obiecte de decor (lumânari, servetele, carte de oaspeti si altele)

Mobil   |   Web   |   Anuntul Telefonic
Copyright © GHIDUL SERVICIILOR 2024
Prin utilizarea serviciilor noastre, iti exprimi acordul cu privire la faptul ca folosim module cookie in vederea analizarii traficului si a furnizarii de publicitate.